Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het aanmaken van een Clubactivatie-profiel of over het aanmaken van sportevenementen? Bekijk dan de veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag er tussen staat! 

Meest gestelde vragen

Waarom moet ik een Clubactivatie-profiel aanmaken?

Zodat je mee kan doen aan onze sportacties en in contact kan komen met jouw clubs en omgeving! 

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een Clubactivatie-profiel.

Op jouw 'Mijn evenementen' pagina kan je evenementen aanmaken, bewerken en verwijderen. Bij 'Handig, downloads' vind je daarnaast een handleiding over het aanmaken van evenementen.

Hulp nodig?

Heb je een vraag die niet tussen de veelgestelde vragen staat? Neem dan contact op met het NOC*NSF Sport Supportteam via onderstaande button. 

Neem contact op

Waarom moet ik een Clubactivatie-profiel aanmaken?

Zodat je mee kan doen aan onze sportacties en in contact kan komen met jouw clubs en omgeving! 

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een Clubactivatie-profiel.

Log in op www.clubactivatie.nl en ga naar mijn profiel. Vervolgens klik je op 'mijn sportprofiel'. Als je naar beneden scrolt, zie je de optie account verwijderen. Hier kan je jouw account verwijderen.

Om je Clubactivatie-profiel op te slaan moeten alle verplichten velden ingevuld worden. Daarnaast moet je boven het kopje 'opslaan' aanvinken dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.

Clubprofiel is de site voor sportclubs. Hier kan je activiteiten en evenementen aanmaken en ben je als sportclub zichtbaar op sport.nl. Clubactivatie is de website voor sportbonden, gemeenten en sportservices. Ze kunnen evenementen aanmaken en de statistieken inzien.

Het logo mag maximaal 150 x 150 zijn. Om het logo in het juiste formaat te krijgen kun je via www.fotoverkleinen.nl het logo kleiner maken.

Log in op www.clubprofiel.nl en ga naar mijn profiel. Vervolgens klik je op 'mijn omgevingen'. Hier zie je aan welke omgevingen je bent gekoppeld en kan je per omgeving aangeven of je e-mails wilt ontvangen.

Ik ben contactpersoon, maar wat nu?

Maak je profiel aan via het stappenplan en vul je contactgegevens in. Deze worden zichtbaar voor alle sportclubs uit jouw wijk/gemeente/regio, zodat zij rechtstreeks contact met je kunnen opnemen.

Vervelend dat jouw vraag nog niet is beantwoord. Mail jouw inhoudelijke vraag over de AH Sportactie naar sportactivatie@nocnsf.nl en je ontvangt z.s.m. een reactie.

De ambities van Albert Heijn sluiten mooi aan bij die van NOC*NSF, waardoor beide partijen ook dit jaar de handen ineen slaan om een actievere levensstijl voor alle Nederlanders te bevorderen. Daarom draagt Albert Heijn graag bij om de Nationale Sportweek tot een nog groter succes te maken en de AH Sportactie bij zoveel mogelijk klanten onder de aandacht te brengen. Door verschillende media-middelen in te zetten en bovendien de productie en distributie van actiecodes te faciliteren die dit initiatief mogelijk maken helpt Albert Heijn mee om zoveel mogelijk Nederlanders aan het sporten te krijgen.

Nee, sportclubs krijgen de mogelijkheid om zelf een profiel aan te maken en om zelf hun activiteiten in het systeem te zetten.

Wat leuk dat je wil samenwerken met een lokale Albert Heijn! Als je wil kan je alvast contact opnemen met jouw lokale Albert Heijn, misschien heb je zelfs nog goed contact lopen vanwege de vorige AH Sportactie. Maar let op: het kan zijn dat ze nog niet alle informatie over de actie hebben. Vanaf 20 augustus zijn alle winkels volledig ingelicht.

Via je eigen Clubactivatie-profiel krijg je inzicht in de activiteiten van de sportclubs in jouw gemeente of regio. Zo kun je elk gewenst moment zien welke sportclubs deelnemen, hoe je clubs gewaardeerd worden, leeftijdsverdeling en hoeveel sportplekken er bij de clubs gereserveerd worden.

Jazeker. Iedereen krijgt tijdens de AH Sportactie speciale Sportcredits bij elk Albert Heijn filiaal (dit zijn er meer dan 900!). 

Waarom moet ik evenementen aanmaken?

Evenementen maak je aan om jouw clubs en sport in de schijnwerpers te zetten. Door het aanmaken van sportevenementen kunnen sporters jouw evenementen bekijken op platformen als de Nationale Sportweek. Kortom: je bent beter zichtbaar voor alle sporters in Nederland! 

Op jouw 'Mijn evenementen' pagina kan je evenementen aanmaken, bewerken en verwijderen. Bij 'Handig, downloads' vind je daarnaast een handleiding over het aanmaken van evenementen.

Jazeker! Bij het aanmaken van een evenement kan je een zowel een begindatum als einddatum invullen. Duurt jouw sportevenement een hele week? Dan kies je de eerste dag en de laatste dag van jouw sportweek. 

Daar hebben we speciale pagina's en toolkits voor! Klik voor meer info voor gemeenten, sportbonden en sportservices

Dit betekend dat je nog niet alle velden hebt ingevuld. Pas als er een groen vinkje voor staat is jouw evenement compleet. 

NOC*NSF Sport Support

Heb je hulp nodig met het aanmaken van een activatie profiel? Of heb je vragen over het gebruik van jouw profiel? Wij helpen je graag!

Bekijk ook de veelgestelde vragen pagina. Wellicht vind je daar al een passend antwoord op jouw vraag. Kom je er echt niet uit? Stel jouw vraag dan via de contactpagina!