Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Clubactivatie! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Clubactivatie zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Mijn profiel

Leden en vrijwilligers werven met de AH Sportactie

Dit jaar organiseren Albert Heijn en NOC*NSF samen weer de AH Sportactie 2018, want we willen dat iedereen in Nederland geniet van sport en beweging. Ben jij met de sportclubs in jouw regio op zoek naar meer leden, wil je andere doelgroepen aanspreken of vrijwilligers werven? Help de clubs in jouw regio dan om hun club én sport te promoten! Hoe kun jij de sportclubs in jouw regio helpen? Naast het informeren en activeren, kunnen clubs in de regio zich ook promoten bij de regionale Albert Heijn winkel. Net als vorig jaar kunnen clubs samen met de lokale Albert Heijn winkel activiteiten organiseren in- en rondom de winkel. We hebben hierover gesproken met alle winkelmanagers van de Albert Heijn winkels. Zij kijken uit naar een samenwerking binnen deze AH Sportactie en bekijken per locatie wat er mogelijk is. Vanaf 20 augustus kunnen alle clubs naar de Albert Heijn om samen toffe activiteiten te bedenken. Neem dus als club contact op met de Albert Heijn(s) bij jou in de buurt om de ideeën en de mogelijkheden te bespreken, want zo vul je samen de sportkalender.

Voor clubs is het misschien lastig om leuke en originele activiteiten te bedenken. Help ze daarbij en denk samen met jouw sportclubs na over een passend aanbod! Denk in de komende periode alvast na over hoe jullie het als regio willen gaan aanpakken, stimuleer de clubs en geef hierbij leuke voorbeelden. Handleidingen en tips zijn voor clubs heel erg fijn!

AH actie

Een voorbeeld van een leuke activiteit binnen een AH winkel, is bijvoorbeeld de actie die de Albert Heijn in Hattem heeft opgezet. Binnen de winkel vond er een promo-actie plaats omtrent het WK inline skaten. Deze snelle en spectaculaire sport werd in de spotlights gezet door onder andere diplays en banners. Daarnaast konden bezoekers van de winkel meedoen met het AH Triviant vloerspel én konden ze zich opgeven voor leuke- en gratis clinics.

Dit voorbeeld laat zien hoe je als sportclub op een laagdrempelige manier een samenwerking aan kunt gaan met een Albert Heijn in de buurt . Clubs hebben handvatten en voorbeelden nodig om hiermee aan de slag te gaan! Maak een leuke informatiefolder, mail of organiseer een informatiebijeenkomst, waarbij jullie alle clubs kunnen inspireren en activeren. Heb je hulp nodig? Wij komen graag langs om jouw sportclubs te inspireren tijdens een inspiratiebijeenkomst. Neem met ons contact op via sportactivatie@nocnsf.nl.

AH actie2

NOC*NSF Sport Support

Heb je hulp nodig met het aanmaken van een activatie profiel? Of heb je vragen over het gebruik van jouw profiel? Wij helpen je graag!

Bekijk ook de veelgestelde vragen pagina. Wellicht vind je daar al een passend antwoord op jouw vraag. Kom je er echt niet uit? Stel jouw vraag dan via de contactpagina!