Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan Clubactivatie! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan Clubactivatie zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Mijn profiel

Geslaagde inspiratiesessie Nationale Sportweek 2018

Maar liefst veertig vertegenwoordigers van sportaanbieders en andere geïnteresseerden in de Nationale Sportweek kwamen donderdag 7 juni bijeen in Sportcentrum Kardinge. Groningen is dit jaar hostcity van de Nationale Sportweek en zet daarmee twee weken lang de sport in de spotlight. Samen met alle sport- en onderwijsaanbieders in Groningen en met de sportkoepel NOC*NSF vieren we de start van het nieuwe sportseizoen. De avond werd spectaculair geopend door Arjan Taaij, trainer/coach van Abiant Lycurgus én sportpromotor van de Nationale Sportweek in Groningen. Hierna deed de projectgroep namens Merel Bus, projectleider van de Nationale Sportweek in Groningen, de plannen (en de reeds bekende initiatieven) uit de doeken. Het centrale thema in Groningen is "jeugdsport". NOC*NSF sloot de avond af met een inspirerende sessie. Verder zijn er tips gegeven hoe aan te sluiten op de Nationale Sportweek die van zaterdag 15 tot en met zondag 29 september 2018 plaatsvindt en de AH Sportactie 2018.

NOC*NSF Sport Support

Heb je hulp nodig met het aanmaken van een activatie profiel? Of heb je vragen over het gebruik van jouw profiel? Wij helpen je graag!

Bekijk ook de veelgestelde vragen pagina. Wellicht vind je daar al een passend antwoord op jouw vraag. Kom je er echt niet uit? Stel jouw vraag dan via de contactpagina!